Odrezak s mozzarellom

Trajanje recepta

40 min

Količina

4

Odresci s mozzarellom i krumpirom u finom umaku od gljiva idealno je rješenje ručka za sutra s Podravkom.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Tanko narezane odreske malo potucite batom za meso, pospite Vegetom, premažite lagano senfom i pustite da se kratko mariniraju.
  2. Krumpir ogulite i narežite na ploške debele oko 1/2 cm te ga kuhajte u kipućoj posoljenoj vodi oko 15 minuta, a zatim ocijedite.
  3. Mozarellu narežite na ploške.
  4. Na ugrijanom maslacu odreske prepecite s obje strane.
  5. Izvadite ih i stavite u posudu za pečenje, na njih posložite ploške krumpira te narezanu mozarellu.
  6. Pospite vlascem i zapecite na 200 °C oko 10 minuta.
  7. Pripremite umak tako da sadržaj vrećice uspete u 250 ml mlake vode i miješate dok ne zavri.
  8. Dodajte vino i kuhajte još 3 minute uz miješanje.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Na podlogu od umaka posložite odreske.

Savjet za recept
SAVJET

Meso pospite Vegetom i premažite senfom da biste ga na taj način marinirali.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće.

Tehnički kolačići služe za ispravno korištenje stranice i oni su obavezni. Marketinški kolačići služe kako bismo poboljšali iskustvo upotrebe naših proizvoda i oni su opcionalni. Detaljnije pročitajte u uvjetima korištenja i pravilima zaštite privatnosti.

Postavke