Gulaš od srnetine

Trajanje recepta

120 min

Količina

4

Uživanje u gulašu od srnetine nije samo konzumacija hrane, to je prava gastronomska avantura. 

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Srnetinu narežite na kockice, prelijte vinom, vinskim octom, dodajte majčinu dušicu i tako u marinadi ostavite nekoliko sati prije pripreme. Meso potom ocijedite, a marinadu sačuvajte.
  2. Na zagrijano ulje stavite meso i kratko popecite. Podlijte marinadom i pirjajte poklopljeno, na laganoj vatri uz povremeno miješanje dok meso ne omekša.
  3. Maknite s vatre, ulijte 700 ml vode i umiješajte sadržaj vrećice Fanta. Vratite na vatru, dodajte pasiranu rajčicu, malo šećera, čili i kad zakipi, kuhajte još oko 10 minuta.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Gotov gulaš pospite peršinom i poslužite.

Savjet za recept
SAVJET

Na isti način možete pripremiti i drugo meso divljači.