Krumpir paprikaš sa svinjetinom
60 min
3
Krumpir paprikaš sa svinjetinom klasično je jelo domaće kuhinje. Jednostavan je za pripremu i uvijek dobrodošao kao topli, zasitni obrok u svako doba godine.

Sastojci
400 g
svinjske lopatice
sol
Vegeta Maestro Crni papar mljeveni
2 žlice
ulja
500 g
krumpira
1
Podravka Đuveč (380 g)
1
Fant za pileći paprikaš

PRIPREMA
Svinjetinu narežite na veće kocke, lagano posolite i pospite paprom. Popecite na zagrijanom ulju u široj posudi. Dodajte krumpir narezan na veće kriške i đuveč, podlijte s malo vode i kuhajte oko 20 minuta dok meso ne bude na pola gotovo. Fant pomiješajte sa 500 ml vode, ulijte u varivo i kuhajte još 20-30 minuta, dok se ne zgusne i meso bude mekano.
SAVJET
Vode dodajte toliko da dobijete željenu gustoću.
Pogledaj slične, ali jednako ukusne recepte

U redu je ponekada biti izbirljiv. Sve dok u kuhinji imaš Fant, svako tvoje kuhanje će biti uspješno, koji god recept odabereš. Fantastično, zar ne?