Natrag

Varivo od poriluka i slanutka

Trajanje recepta

35 min

Količina

3

Ukoliko želite pripremiti slanutak kao varivo, svakako iskušajte ovu kombinaciju s porilukom i korjenastim povrćem i uživajte u šarolikom povrtnom bogatstvu.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Poriluk prerežite po dužini i isperite, a zatim sitno narežite. Mrkvu narežite na kockice.
  2. Na zagrijano ulje stavite poriluk i kratko popecite. Dodajte narezanu mrkvu te popecite.
  3. Ulijte 800 ml mlake vode i sadržaj vrećice Fanta. Zagrijte do vrenja, dodajte ocijeđeni slanutak, leću i kuhajte dok povrće ne omekša (oko 15 minuta).
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Varivo poslužite toplo, posuto vlascem.

Savjet za recept

SAVJET

Varivo je bogatije ako ima više različitog povrća, a te naziv „ćčušpajz“ upravo to govori , jelo od povrća kojeg imate.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke