Raznobojna juha od povrća

Trajanje recepta

35 min

Količina

4

Juha je jelo u kojemu svakodnevno možemo uživati i često tražimo način kako je obogatiti. Šarenilo povrća pretočeno u zdjelu, rezultiralo je raznobojnom juhom od povrća.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Dodajte ocijeđeni kukuruz šećerac i kuhajte još nekoliko minuta.
  2. Dodajte 800 ml mlake vode i sadržaj vrećice. Kad zakipi, dodajte čili, kuhajte 20 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte.
  3. Gustu juhu rasporedite u tanjure i u svaki dodajte malo sira narezanog na sitne kockice.
  4. Na zagrijanom ulju popecite batat, dodajte papriku, a zatim i tikvice.
  5. Batat, papriku i tikvice narežite na kockice.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Poslužite s popečenim kruhom.

Savjet za recept
SAVJET

Umjesto kukuruza šećerca, možete dodati grašak.