Pileći wok

Trajanje recepta

25 min

Količina

3

Pilećem woku uz uobičajeno povrće narezano na trakice, dodatnu aromu dat će nekoliko kockica ananasa uz kuhanu rižu.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Meso narežite na trakice, a šampinjone na listiće. Mrkvu, celer i poriluk narežite na rezance.
  2. U woku dobro zagrijte ulje i popržite meso. Dodajte narezano povrće i šampinjone. Kratko popecite uz miješanje pa ulijte 300 ml mlake vode i umiješajte sadržaj vrećice Fanta. Promiješajte i pirjajte još pet minuta. Pred kraj dodajte sojin umak.
  3. Kad je jelo gotovo, dodajte nekoliko kockica ananasa.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Poslužite s kuhanom rižom.

Savjet za recept
SAVJET

Za ovaj recept možete upotrijebiti i puretinu.