Pileći wok sa shiitake gljivama

Trajanje recepta

25 min

Količina

3

Kada raspolažete s dvadesetak minuta vremena, a želite kompletan obrok, pileći wok sa shitake gljivama je ukusno rješenje za ovaj vremenski izazov.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Meso narežite na trakice, a gljive na listiće. Luk narežite na ploške, a tikvice na rezance.
  2. U woku na dobro zagrijanom ulju popecite meso. Dodajte luk i kratko pecite uz miješanje, da postane staklast. Zatim dodajte tikvice pa gljive. Kratko popecite uz miješanje.
  3. Ulijte 300 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i kuhajte još nekoliko minuta. Pred kraj dodajte sojin umak.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Jelo pospite ispranim klicama i poslužite s rižom ili tjesteninom.

Savjet za recept
SAVJET

Shiitake gljive su vrlo brzo gotove.

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće.

Tehnički kolačići služe za ispravno korištenje stranice i oni su obavezni. Marketinški kolačići služe kako bismo poboljšali iskustvo upotrebe naših proizvoda i oni su opcionalni. Detaljnije pročitajte u uvjetima korištenja i pravilima zaštite privatnosti.

Postavke