Natrag

Pileći wok sa shiitake gljivama

Trajanje recepta

25 min

Količina

3 osobe

Stupanj pripreme

Lagano

Kada raspolažete s dvadesetak minuta vremena, a želite kompletan obrok, pileći wok sa shitake gljivama je ukusno rješenje za ovaj vremenski izazov.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Meso narežite na trakice, a gljive na listiće. Luk narežite na ploške, a tikvice na rezance.
  2. U woku na dobro zagrijanom ulju popecite meso. Dodajte luk i kratko pecite uz miješanje, da postane staklast. Zatim dodajte tikvice pa gljive. Kratko popecite uz miješanje.
  3. Ulijte 300 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i kuhajte još nekoliko minuta. Pred kraj dodajte sojin umak.
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Jelo pospite ispranim klicama i poslužite s rižom ili tjesteninom.

Savjet za recept

SAVJET

Shiitake gljive su vrlo brzo gotove.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke