Pileće lazanje

Trajanje recepta

60 min

Količina

3

Uz pripremu ovih pilećih lazanja postat ćete ekspert za lazanje u samo nekoliko poteza.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Pileći file sitno narežite ili sameljite. Na zagrijano ulje stavite meso i kratko popecite.
  2. Dolijte 600 ml mlake vode i vrhnje, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i pustite da zakipi.
  3. Šparoge očistite i skuhajte u posoljenoj vodi. Ocijeđene šparoge narežite na komade.
  4. U nauljenu posudu 20 cm×20 cm stavite red tijesta za lazanje, red umaka s mesom, pospite s malo narezane mozzarelle, rasporedite dio šparoga i tako redom dok ne potrošite sav sadržaj.
  5. Završite redom lazanja, prelijte slatkim vrhnjem i pospite naribanim sirom.
  6. Pecite oko 30 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C, do zlatnožute boje.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Tople lazanje poslužite posute listićima svježeg bosiljka.

Savjet za recept
SAVJET

Umjesto mozzarelle možete koristiti drugi sir kao ricottu, skutu,..

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće.

Tehnički kolačići služe za ispravno korištenje stranice i oni su obavezni. Marketinški kolačići služe kako bismo poboljšali iskustvo upotrebe naših proizvoda i oni su opcionalni. Detaljnije pročitajte u uvjetima korištenja i pravilima zaštite privatnosti.

Postavke