Pikantna riblja juha

Trajanje recepta

40 min

Količina

4

Juhe možemo definirati kombinacijom povrća, mesa ili ribe sa začinima i vodom. Mogu se posluživati vruće ili hladne, uz dodatak tjestenine, riže ili kruha, a mogu poslužiti i kao temeljci za jela.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Pred kraj kuhanja izvadite celer, dodajte bijelo vino i još kratko prokuhajte.
  2. Dodajte chili, ribu narezanu na odreske, malu vezicu celerova lista i kuhajte 25 minuta.
  3. Prelijte mlakom vodom i umiješajte sadržaj vrećice Fanta za riblju juhu i paprikaš.
  4. Na zagrijanom ulju popecite sitno nasjeckani luk, dodajte krumpir narezan na kockice.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Nakapajte s s par kapi maslinova ulja i limunova soka i poslužite sa širokim rezancima.

Savjet za recept
SAVJET

Luk i krumpir možete naribati, a celerov list zamijeniti korijenom celera.