Natrag

Krumpir bolognese iz pećnice

Trajanje recepta

30 min

Količina

3

Jelo iz pećnice koje svakako zaslužuje svoje mjesto u kolekciji omiljenih recepata je krumpir bolognese, jer spaja namirnice i okuse koje obožavamo.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Krumpir ogulite, narežite na ploške i stavite kuhati u posoljenu vodu. Kuhani krumpir (pazite da ne bude prekuhan) ocijedite i stavite u vatrostalnu posudu.
  2. Na zagrijano ulje stavite tikvice narezane na manje kocke i kratko popecite.
  3. Sadržaj vrećice Fant smjese otopite u 500 ml vode i dodajte tikvicama. Ulijte slatko vrhnje, zagrijte do vrenja i pirjajte na laganoj vatri nekoliko minuta.
  4. Prelijte umak preko krumpira u posudi i po njemu rasporedite razmrvljeni sir.
  5. Pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Poslužite tople krumpire sa salatom po želji.

Savjet za recept

SAVJET

Prije posluživanja jelo pospite narezanim svježim peršinom.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke