Raznobojna juha od povrća
35 min
4
Juha je jelo u kojemu svakodnevno možemo uživati i često tražimo način kako je obogatiti. Šarenilo povrća pretočeno u zdjelu, rezultiralo je raznobojnom juhom od povrća.
Sastojci
200 g
svježe crvene paprike
200 g
batata
150 g
sira cheddara
100 g
Kukuruza šećerca Podravka
prstohvat
mljevenog Vegeta Maestro chillija
1
Fant za fina variva (40 g)
2 žlice
maslinova ulja
200 g
tikvica
PRIPREMA
Batat, papriku i tikvice narežite na kockice. Na zagrijanom ulju popecite batat, dodajte papriku, a zatim i tikvice. Dodajte 800 ml mlake vode i sadržaj vrećice. Kad zakipi, dodajte čili, kuhajte 20 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte. Dodajte ocijeđeni kukuruz šećerac i kuhajte još nekoliko minuta. Gustu juhu rasporedite u tanjure i u svaki dodajte malo sira narezanog na sitne kockice.
POSLUŽIVANJE
Poslužite s popečenim kruhom.
SAVJET
Umjesto kukuruza šećerca, možete dodati grašak.
Pogledaj slične, ali jednako ukusne recepte
U redu je ponekada biti izbirljiv. Sve dok u kuhinji imaš Fant, svako tvoje kuhanje će biti uspješno, koji god recept odabereš. Fantastično, zar ne?