Curry piletina s porilukom

Trajanje recepta

20 min

Količina

3

Pripremite piletinu s porilukom na drugačiji način. Kokosovo mlijeko, curry umak i basmati riža rezultirat će ukusnim jelom s azijskim prizvukom.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Piletinu narežite na kockice. Na zagrijano ulje stavite piletinu i popecite uz miješanje do zlatne boje.
  2. Dodajte sitno narezan poriluk i kratko popecite uz miješanje da poriluk uvene.
  3. Ulijte kokosovo mlijeko i uspite sadržaj vrećice Fant curry umaka. Miješajte pjenjačom dok umak ne zavri pa kuhajte oko 5 minuta na laganoj vatri, neprestano miješajući.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Piletinu u curry umaku poslužite s kuhanom basmati rižom.

Savjet za recept
SAVJET

Basmati rižu skuhajte al dente, a zatim još kratko ostavite u vodi prije nego što je procijedite.