Riblja juha s povrćem

Trajanje recepta

60 min

Količina

4

Riba sadrži visoke hranjive vrijednosti i izvor je bjelančevina, no unatoč tomu što se preporuča konzumirati minimalno dva puta tjedno većini nas riba je minimalno na meniju. Odlučili smo to ispraviti i ponuditi jelo koje je prepuno bogatih okusa. Riblja juha s povrćem razveselit će vaš organizam, a možete ju jesti kao glavni obrok u danu.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Na zagrijanom ulju popecite narezani poriluk.
  2. Kad malo uvene dodajte narezanu mrkvu, kratko popecite.
  3. Dodajte krumpir narezan na kockice i prelijte sa 1,5 l mlake vode. Umiješajte Fant i kratko prokuhajte. Dodajte narezanu ribu i kuhajte oko 25 minuta.
  4. Potkraj ulijte vino i dodajte vrhnje i chilli po želji.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Na kraju pospite peršinom.

Savjet za recept
SAVJET

Za jelo možete koristiti ribu koju volite ili riblje filete narezane ma veće kocke.