Povrće 4 sira

Trajanje recepta

45 min

Količina

4

Iznenađujuće carstvo okusa krije se u punom tanjuru povrća s umakom od četiri vrste sira. Svoj doprinos daje ječmena kaša, a završni dodir - pinjoli.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Ječam stavite kuhati u posoljenu vodu. Kad je kuhan, ocijedite ga.
  2. Muškatnu bundevu narežite na kockice. Cvjetove brokule 1 minutu blanširajte u posoljenoj kipućoj vodi i ohladite.
  3. U nauljenu vatrostalnu posudu stavite ječam i po njemu rasporedite povrće.
  4. Sadržaj vrećice Fanta pomiješajte sa 100 ml vode, vrhnjem i vlascem te prelijte preko sadržaja u posudi.
  5. Pecite oko 30 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Gotovo jelo pospite pinjolima i poslužite.

Savjet za recept
SAVJET

Ječmena kaša je nutritivno je vrijedna žitarica koju je te teško raskuhati.