Pileći burrito s avokadom

Trajanje recepta

30 min

Količina

4

Lagana jela koja nam ne ostavljaju težinu u želucu, a nutritivno su bogata, favoriziramo u bilo koje doba godine. Pileći burrito s avokadom jedno je od onih jela za koje se, bez grižnje savjesti, traži porcija više.

Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Dodajte 300 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta te pirjajte na laganoj vatri oko 5 minuta, da se sastojci povežu. Avokado narežite na ploške.
  2. Na tortilju stavite četvrtinu nadjeva i pospite naribanom mozzarellom. Položite nekoliko ploški avokada i pospite bosiljkom.
  3. Na zagrijano ulje stavite piletinu narezanu na trake i popecite na jačoj vatri, uz miješanje, dok tekućina ne ispari.
  4. Dodajte na ploške narezane gljive i popecite na laganoj vatri, uz povremeno miješanje (oko 5 minuta).
Posluživanje recepta
POSLUŽIVANJE

Zarolajte tortilju i poslužite odmah toplo.

Savjet za recept
SAVJET

Savijeni burrito prerežite popola i omotajte papirom, za lakšu konzumaciju.