Krenula sam pripremati kruh i kolač i usred procesa nestane struje (nije je bilo od 8 do 16).Nakon toga pokušala sam spasiti smjese i sastojke, odlučna da nešto napravim, ali taj dan mi ništa nije išlo od ruke.Kap koja je prelila čašu bila je kad se pečeni kolač raspao, pa sam pomislila "Spasit ću ga čokoladom!" Naravno, čokolada se razlila po cijeloj kuhinji, a muž je probao i rekao: "Ajme, što je ovo?" Tu sam odustala,sve sam bacila u smeće.Inače uspijem spasiti,ali ovaj put nije bilo sudjeno.
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.