
Dakle kao jedna baka normalno je da unučici za prvi rođendan napravim lijepu tortu.Torte i kolače obožavam radit al kad je za neku posebnu prigodu kao da imam tremu.Najprije se tijesto za kore nije htjelo lijepo dignit,ne znam zašto,pa sam morala ponoovo,pa problemi sa kremom koja se nuje htjela stisnit,al uz svakakve pomagače sam je uspila dobit da bude postojana da se ne upije cijela u kore.I sad beba koja je odlučila malo se nakrivit al eto ja sam arekla da to ona pleše i maše
.
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka

Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.