Kuhala sam varivo za ručak i sve je ispalo super, jedino sam umjesto slatke paprike stavila extra ljutu. Pošto sam išla na posao nisam stigla skuhati novo pa sam to ostavila. Kad sam se vratila kući svi su mi rekli da je ručak bio jako "dobar" Suprug je jeo zadnji nakon posla, a najbolji dio je bio sin koji nije ništa htio reći samo ga je nagovarao da si stavi puno jer je jako dobro, nakon toga su bile suze i velike količine vode. Još i sad me zezaju zbog toga🫣
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.