Jeste sigurni da ne mogu zeznuti jelo? Ja sam definitivno ženska verzija Marka!! Grljenje s malim i ostala bez zuba prekjučer!!Evo da se nasmijete 😂Ajmo dalje... Neki dan sam kuhala naaajobičniji griz, neš ti filozofije i osim kaj sam ga zeznula i bio je pregust, pa sađ u tanjur dosipavala biserka hladnog mlijeka, u žuri da pojedem u miru dok se beba ne zbudi posipam si curry umjesto cimeta😱!! Znači NE preporučam nikako! Očekivala sam fini slatki okus i još ubacila kockicu čokolade a kad ono!!
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.