Hehheh..puno je mojih grešaka Ili presoljeno,ili prekuhano,prepečeno.. Mogu nabrajat unedogled.Međutim bila je jedna bas zanimljivo i ako nastavite čitali nekima gadljivo a nekima sasvim normalno kao nama. Uglavnom pekli smo pizze na kaminu,jednu,drugu,treću...svatko ce se složit da su sa komina ili krušne peći pizze najbolje i pojedeš jednu sam koliko su dobre i daaa ide zadnja,jupiii gotova je i vadimo je..kad ono pljas na pod🫠🫠🫠al sto je zanimljivo nije nas to spriječilo da je pojedemo😃
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.