Imala sam nekoliko, ne pretjerano strašnih greški, ali na jednu se uvijek strašno smijemo ja i moja obitelj. Slavonka sam i živim na moru, poželila sam se našeg pravog slavonskog fiša, tako da mi je moja obitelj donijela šarana kad su došli jednom prilikom. U kuhinji uvijek imam raznih fant proizvoda, tako da sam tada, ne gledajući dobro dok sam kuhala fiš umjesto fanta za fiš stavila fant za čobanac. Bilo je jestivo haha, nazvali smo ga čobanski fiš.
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.