To je trebao biti moj trenutak slave. Rižoto s gljivama - kremast, mirisan, savršen! Ali odmah je sve krenulo nizbrdo. U zanosu sam sipala rižu kao da dolazi cijeli kvart. Lonac je uskoro bio poput vulkana, a ja sam panično dolijevala temeljac, moleći ga da postane rižoto. Kad je stigao red na začine, greškom sam dodala šećer umjesto soli. Rezultat? Slatki cement! Gosti su plakali... od smijeha, dok smo naručivali pizzu. Sad znam - kuhanje traži ljubav, ali i mjeru. I malo Fanta da spasi stvar!
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Stavila sam limunsku kiselinu u kuhalo...kako bi uklonili kamenac. Nakon nekih sat vremena, prijateljica mi je došla na kavu 😀 Sva važna sam joj ponudila novi okus kapučina,da će biti oduševljena. Ne razmišljajući, kliknula sam kuhalo na "On" i čekala da voda zakuha. Prvi gutljaj kapućina je završio u wc školjki.... drugi je bio "pa kojiiii je ovo okus",🤮 I tek mi se tada upalila lampica 😂 kapučino sa limunskom kiselinom! Dobrano sam pogriješila 😂
Greška je da greške nema. Što god sam i u čemu god u životu pogriješila, bili je sigurno sa nekim razlogom, tako da bih te greške i ponovila bili gdje na poslu, u kuhinji u životu. U kuhanju ih je bilo X , ali već sada je stvarno 👌 Griješiti ću i dalje, sve je to životna škola. Na greškama učimo svi, tako i ja ❤️