Htio sam impresionirati društvo s domaćim kruhom,i to bez recepta jer"što može poći po zlu?"Umjesto da koristim prašak za pecivo,greškom sam uzeo sodu bikarbonu i stavio dvostruko više nego što je trebalo.Tijesto je izgledalo kao da će eksplodirati,ali sam mislio:"Ma to je normalno,umjetnost je u spontanost!"Kad sam ga izvadio iz pećnice,bio je tvrd kao kamen.Pokušao sam ga nožem rezati,no nož se odbio kao da reže čelik.Društvo je umiralo od smijeha.I danas me pitaju: "Kad će specijalni kruh."
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Prije par godina sam htio iznenaditi ženu sa germknedlama. Kupio sam smrznute i mislio da nemam što zeznuti. Upute su bile jednostavne: uliti vodu u lonac, knedle staviti u sito i ostaviti da se kuhaju na pari 20min. Otišao sam gledati tv i osjetio miris kao da nešto gori i kada sam došao u kuhinju plastično sito se skroz rastopilo, a komadi plastike su se krčkali u loncu skupa sa knedlama. Žena je stvarno bila iznenađena, taj pogled pamtim i dan danas. 😂😂😂
Put putujemo s djecom u Starigrad Paklenicu na more.Dobijem upute da je kuca za odmor u ulici s tri palme.Prenosim suprugu da je ulica kraj tri jablana.🤣Dobrih sat vremena smo se vrtjeli po mjestu i suprug sad vidno nervozan parkira auto uz cestu.Tada kcerka izusti,od kad jablani rastu na moru.Lupim se po glavi i izustim,tri palme..Pogledamo ,a mi parkirani ispod njih.