Radila sam preko ljetne sezone u jednom dubrovačkom restoranu kao kuhinjski radnik. Jedva odmorna stižem jedan dan u smjenu i kolegica mi priča kako nije stigla napraviti chessecake i čokoladnu tortu. Preletimo još s teme na temu i pozdravimo se, a ja nastavim u kuhinji s pripremom za večeru. Tu večer, sva jela su bila izbačena a deserte smo improvizirali, dok su se konobari ispričavali svakom gostu koji je htio naručiti cheesecake ili čokoladnu tortu
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Još kao mlada kuharica, odlučila sam dečku pripremiti gulaš jer voli jela "na žlicu". Od silne želje da ga inpresioniram mahnito sam dodavala Fant mješavinu za gulaš, misleći da više začina znači bolji okus. Kada sam probala sve mi je bilo jasno. Srećom, sjetila sam se cevenog vina u frižideru i prvo popila čašu za smirenje, a onda sam dodala malo vina i mom gulašu da se "smiri", a zatim još vode i povrća. Dečka sam isto prije kušanja gulaša mudro ponudila čašom vina, a vino je spasilo stvar. 😅
Bilo jednom...konačno se najavili gosti koje sam dugo čekala,napravila punjenu papriku🥰naravno stavila 2 Fanta,i još dobro- pošteno Vegete,ali moja paprika bila slanaaaaaaa,i dodam ja šećera 🤭😆Bože moj okusa li ogavnoga,a ništa zovem susjedu koja je taman pravila lazanje,e super odem ja po 1 protvanj,i taman mi pale pred vratima🤭,pokupim ja to i još mi ostale kremšnite samo zaliti preko kora,i u frižider,došli gosti i fino se najeli lazanja,a moj kolač 🤭jeli ga žlicom jer se razljevao🥰