Ko radi u kuhinji dešavaju se greške.Jednom prigodom slavili smo rođendan pozvala sam dosta prijatelja i rodbine.Stavila sam peći meso u pećnicu navila sat da mi zvoni kad bude gotovo.Mi smo igrali igrice na katu kuće.Kad je otprilike jelo trebalo bit gotovo Šok.Pregorili grijači pećnica nije radila užas.Onda sam se snašla naručila pice one su bile odlične tako da je opet sve dobro prošlo.Dugo nakon toga tome smo se smijali ali u tom trenutku ja sam šok doživjela kojeg i danas pamtim.
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.