Da zeznuo sam,kada sam se upustio radeci kolac za goste.Sve je to super izgledalo i ispalo.Kada sa prefinu Lambada kolac izrezao na kockice i ponudio gostima.Uhh zemljo otvori se,svi zanjemeli i pogledavali se,ja ih upitam i kako vam se svida moj kolac?!Elvis?!jesi ti stavio secer ili sol u kolac,Aaa odmah sam znao,umjesto secera stavio sam sol.Gosti su ostavili dojam da se svakom moze to desiti,ali vjerujte u meni je ostao gorak okus u ustima i dan danas kada se toga sjetim.
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.