Hm, moja greška?! U slanim jelima skoro pa i ne griješim :) nooo kolači u drugu ruku su posebna pjesma! Tu sam u kategoriji ako sigurno nešto ne može poći po zlu, dajte meni da vidite koliko pogriješiti mogu! :D Dakle, ljeto 12.6. pećem ledeni vjetar za sinovljev rođendan. Vani +32 u 20:00 idealno za ledeni vjetar :) Sve sam kao napravila kako je trebalo i sada je doslo na red slaganje/curenje. Ja mažem kremu ona se topi, ja slažem voće, ono teče kao sa slapova, ja plaćem, a sin vadi zdjelice!
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.