Bio je dan kad sam dobila svoj prvi ikad posao u zivotu. U fast foodu. Imali su jedno 15 jela za zapamtiti. Bila sam uvjerena da sam ih zapamtila, no jednu subotu (kad je ogromna guzva) sam pristala da cu sama odradit cijelu smjenu. Tu vecer sve je bilo krivo. Prvo sto sam pomijesala jela jednoj obitelji, i zaboravila im naplatiti, zagorio mi pommes frites, i jos sam covjeku koji stalno jede istu stvar, tu vecer slucajno stavila meso od jednog jela, a lepinju od drugog. On je sutio i to pojeo.
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.