Iskreno, nisam neka od tradicionalnog kuhanja. Gledam da si olakšam što više mogu... Fantovi su mi pod must have u kuhinji. Priča je ta da sam za prvi dejt željela pripremiti lazanje, uz Fant naravno. Dečko je bio oduševljen! Pripisivala sam si pohvale kao da sam umak za lazanje pripremala korak po korak, bez ikakvih dodataka. Sve do trenutka kada je isti taj dečko otvorio kantu za smeće... sljedeće što je uslijedilo je bilo pitanje "-Hoćeš mi dati recept?" Nisam znala odgovor na to pitanje...
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.