Moja največa greška zbog koje sam skoro umrla od srama je bilo ka sam na božićni ručak pozvala 20 ljudi uža obitelj i pravila ručak a moji svi obožavaju umak od vrganja i ja ljepo napravila predivan i preukusan umak od vrganja i u njega umjesto vrhnja za kuhanje zabunom nalila vrhnje za šlag naravno umak je bio sladakkk, ali ja to nisam skužila pri jelu oni su si svi stavili umak i sram ih je bilo reč da je umak nekako sladak svi su sve pojeli i šutili dok ja nisam zadnja krenula jesti i skužila
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.