Mogu reći da moja greška je više nego tragična..Još dan danas se sjećam.. Trenutak za pamćenje ,ekipa kod mene svi pozvani na pečenog odbojka. Preko 30 ljudi zabavlja se uz cugu i gledamo kako se odojak vrti na žaru. Kada je napokon bio pečeni ,i stavljeni svakome na tanjur taj prvi ugriz nikada neću zaboraviti ..Nazalost umjesto da poslim nakon par gemišta uzeo sam slučajno šećer. Nazalost takav odojak se nije mogao jesti pa sam morao naručiti pizze..
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.