Jedna od mojih grešaka je bila u prvom braku (sam brak je bio greška, al ajde ), tadašnji suprug nije jeo sarmu,ja vrsna kuharica od 22god, raskopala sarmu,da izvadim meso,nasjeckala luk, isla prepržiti to meso na luku, nabila u tu mješavinu još riže, nebi li vrsna kuharica napravila rižoto. Odvratniju stvar u životu nisam pojela.Druga greška,drugi brak (ovaj je okej
,brak),radim rižoto,piletina,hrpa povrća sve predivno,prefino,kremozno i nabijem unutra more ljute paprike.CrnaAnja,slikenema
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka

Jednom sam htjela impresionirati goste i skuhati savršenu kavu, ali sam u žurbi umjesto šećera stavila sol. Kad su probali, svi su se ukočili, a jedan je samo tiho rekao: Pa… zanimljivo. Od tada sol držim na drugom kraju kuhinje – daleko od kave... ali naravno to nije sve...Jednom sam odlučila napraviti limunadu i, umjesto šećera, stavila sol. Kad sam probala, bila je toliko slana da sam mogla natopiti noge u njoj. Sada svaki put provjeravam prije nego što bilo što dodam ! Na greška A se uči...
Odlučila sam skuhati večeru za prijatelje. Nikad prije nisam radila juhu, ali mislim "pa što, samo prokuham povrće i to je to". Sve stavim u vodu, zaboravim na začine, a onda... zaboravim i na vrijeme. Kad sam se sjetila, voda je isparila, a povrće se pretvorilo u kašu. Svojim prijateljima sam servirala povrtni pire. Smijali smo se, ali naučila sam: začini i vrijeme su ključ. Kako u kuhanju, tako i u životu.