Natrag
Vrlo ukusna paella
35 min
3 osobe
Lagano
Pella se priprema u posebnoj tavi prema kojoj je i dobila ime. Nama će dobro doći bilo koja velika i široka tava, u kojoj možemo i poslužiti ovo jelo.


Sastojci
3 žlice
maslinova ulja
250 g
pilećeg mesa (bez kosti)
1
Fant PAELLA
80 g
graška (svježi ili zamrznuti Podravka)
100 g
Riže Zlato polje Sant’ Andrea
150 g
lignji (narezanih na kolutiće)
100 g
očišćenih kozica
50 g
dagnji (očišćenih)
50 g
cherry rajčica
1
limun

PRIPREMA
- Na maslinovu ulju kratko popecite na kockice narezano meso. Dodajte 400 ml mlake vode, sadržaj vrećice Fanta, grašak i rižu.
- Pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta. Dodajte morske plodove, popola prerezane rajčice i pirjajte još 10 minuta.
POSLUŽIVANJE
Limun narežite na ploške, posložite po jelu i poslužite.
SAVJET
Koristite li zamrznuti grašak, prije će biti gotov.
