Natrag

Vegetarijanske enchilade

Trajanje recepta

25 min

Količina

4 osobe

Stupanj pripreme

Lagano

Enchiladu čini bogati nadjev koji možete prilagoditi vašem ukusu, a ova vegetarijanska izvedba s batatom, špinatom i grahom pravo je otkriće. Uz polutvrdi sir i umak od jogurta još je slasnija.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Na zagrijano ulje stavite batat narezan na kockice i popecite uz miješanje.
  2. Dodajte narezani špinat i kratko popecite da uvene.
  3. Zatim dodajte ocijeđeni grah, 300 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta te kuhajte na laganoj vatri nekoliko minuta.
  4. Tortilje nadjenite nadjevom, na svaku stavite malo sira i savijte.
  5. Nadjevene tortilje posložite u nauljenu vatrostalnu posudu i pospite preostalim sirom.
  6. Zagrijte tortilje u pećnici zagrijanoj na 200 °C.
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Poslužite tople tortilje s umakom od jogurta.

Savjet za recept

SAVJET

Za umak grčkom jogurtu dodajte suhe začine i malo soli.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke