Stroganoff sa širokim rezancima – Fant

Natrag

Stroganoff sa širokim rezancima

Trajanje recepta

30 min

Količina

3 osobe

Stupanj pripreme

Lagano

Smatra se da je originalni recept za strofanoff sadržavao pirjanu junetinu mariniranu u senfu i posluženu s kiselim vrhnjem, a uglavnom se posluživao sa širokim rezancima.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Meso narežite na tanke odreske, a zatim na trakice.
  2. Šampinjone narežite na listiće, kisele krastavce na sitne rezance, a luk sitno nasjeckajte.
  3. Na maslacu popecite luk do zlatne boje i dodajte meso. Uz miješanje kratko popecite. Dodajte šampinjone i senf te nastavite pirjati dok tekućina ne ispari. Ulijte 400 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i kuhajte pet minuta.
  4. Pred kraj dodajte kisele krastavce i mascarpone te kratko pirjajte da se sir rastopi.
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Poslužite Stroganoff preko kuhane tjestenine.

Savjet za recept

SAVJET

Meso ramsteka je mekano i brzo gotovo.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke