Natrag

Stroganoff na brazilski

Trajanje recepta

30 min

Količina

3 osobe

Stupanj pripreme

Lagano

Priprema umaka stroganoff doživjela je tijekom vremena razne inačice pripreme. Ono što je nepromijenjeno je da jer riječ o umaku koji se topi u ustima.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Piletinu narežite na tanke odreske, a zatim na trakice.
  2. Na zagrijanom maslacu popecite narezano meso koje zatim izvadite iz posude. U tavu dodajte sitno nasjeckan luk, popecite ga, a potom dodajte narezane šampinjone i koncentrat rajčice.
  3. Promiješajte. Meso vratite u posudu.
  4. Ulijte 400 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i kuhajte pet minuta. Pred kraj dodajte senf i vrhnje.
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Poslužite s arborio rižom Zlato polje i zelenom salatom.

Savjet za recept

SAVJET

Prije nego što dodate vrhnje za kuhanje, možete ga pomiješati s 1 – 2 žlice kiselog vrhnja ili milerama.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke