Natrag
Paella s kobasicom
35 min
3 osobe
Lagano
Bogato jelo isprepletenih okusa sažeto je u brzi obrok iz tave, pod nazivom paella s kobasicom.


Sastojci
3 žlice
maslinova ulja
200 g
pilećeg mesa bez kosti
1
Podravka Kranjska kobasica
1
rajčica
1
Fant PAELLA
80 g
Zamrznutog graška Podravka
100 g
Riže Zlato polje za domaća jela
250 g
morskih plodova (očišćenih kozica i dagnji)
1
žlica nasjeckanog peršina
1
limun

PRIPREMA
- Na maslinovu ulju kratko popecite na kockice narezano meso.
- Dodajte na ploške narezanu kobasicu, na kockice narezanu rajčicu i kratko popecite.
- Ulijte 400 ml mlake vode, sadržaj vrećice Fanta, grašak i rižu. Pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta.
- Dodajte morske plodove i pirjajte još 10 minuta.
- Gotovo jelo pospite peršinom.
POSLUŽIVANJE
Limun narežite na ploške, posložite po jelu i poslužite.
SAVJET
Jelo pripremite u poludubokoj posudi, najbolje u dubljoj tavi u kojoj jelo možete i poslužiti.
