Lazanje s gljivama – Fant

Natrag

Lazanje s gljivama

Trajanje recepta

45 min

Količina

3

Dobra vijest za sve ljubitelje gljiva je da u kombinaciji s patlidžanom i sirom izvrsno pristaju u lazanje i jamče užitak u svakom zalogaju.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. Na zagrijano ulje stavite mljeveno meso i uz miješanje popecite da dobije blago rumenu boju. Dolijte 600 ml mlake vode, 50 ml vrhnja za kuhanje i umiješajte sadržaj vrećice Fanta. Zagrijte do vrenja, uz miješanje.
  2. U vatrostalnu posudu (20 cm x 20 cm) stavite red tijesta za lazanje (2 kore), red pripremljenog umaka s mesom i pospite trećinom razmrvljenog sira. Slažite tako redom dok ne potrošite sav sadržaj.
  3. Završite redom tijesta za lazanje, prelijte preostalim vrhnjem i pospite sirom ribancem.
  4. Pecite oko 30 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Poslužite toplo, sa salatom po želji.

Savjet za recept

SAVJET

Umjesto sira možete upotrijebiti običan tofu.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke