Govedina stroganoff – Fant

Natrag

Govedina stroganoff

Trajanje recepta

35 min

Količina

3 osobe

Stupanj pripreme

Lagano

Iako se govedina stroganoff često poslužuje uz široke rezance, možete pokušati i s drugim vrstama tjestenine ili nekima od omiljenih priloga.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

  1. U tavi zagrijte maslac i na njemu popecite sitno nasjeckan luk. Dodajte meso narezano na trakice, popecite i uz podlijevanje vodom pirjajte dok meso ne omekša.
  2. Dodajte na listiće narezane šampinjone i kratko pirjajte. Ulijte 400 ml mlake vode, umiješajte sadržaj vrećice Fanta i kuhajte pet minuta.
  3. Pred kraj dodajte senf, sitno narezane kisele krastavce i vrhnje.
Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Poslužite s kuhanom tjesteninom (pljukanci ili tagliatelle).

Savjet za recept

SAVJET

Koristite mlado meso i tanko narezano da je brže gotovo.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke