Natrag

Fileti bijele ribe s 4 vrste sira

Trajanje recepta

45 min

Količina

4

Dokaz da umak s četiri vrste sira odlično nadopunjuje i riblja jela dolazi u obliku fileta bijele ribe poslužene s krumpirom na rikuli.

Dekoracija
Dekoracija

Sastojci

Dekoracija

PRIPREMA

Posluživanje recepta

POSLUŽIVANJE

Kad je jelo gotovo, pažljivo izvadite da komad sačuva oblik (kao kod musake) i poslužite preko rikule.

Savjet za recept

SAVJET

Riblje filete prije pripreme pažljivo očistite od preostalih kosti tako da imate komade čistog ribljeg mesa.

Dekoracija

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke