NATRAG
Product image

Slavonski čobanac

Tradicija u jednoj vrećici

Čobanac je jelo koje se tradicionalno priprema u Hrvatskoj u Slavoniji, a po svom punom okusu i bogatstvu mirisa, poznat je i izvan njenih granica. Za savršen slavonski čobanac potreban je i savršen omjer najboljih začina i sušenog povrća. Uz malu količinu masnoća koju ova mješavina sadrži, na vama je samo da odaberete najfinije komade mesa (svinjetine, junetine, srnetine, veprovine) i tradicija se nastavlja.

UKRATKO

  • Brza i jednostavna priprema • Za pripremu tradicionalnog poznatog regionalnog jela - čobanca

Priprema

Za pripremu 4-6 obroka potrebno je 800 g mesa. Sadržaj vrećice prelijte sa 2 litre hladne vode, dobro promiješajte i prokuhajte. Dodajte 800 g na kockice narezanog junećeg, svinjskog, ovčjeg ili janjećeg mesa. Kuhajte na laganoj vatri oko 2 sata.

Sastojci

sušeni luk, slatka začinska paprika, kuhinjska sol, ljuta začinska paprika, pojačivač okusa (mononatrijev glutaminat), sušena rajčica, začini Može sadržati pšenično brašno, mlijeko, jaja i celer u tragovima

Čuvati: na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
Trajanje: 15 mjeseci.
Pakiranje: vrećica 90g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost

306 kcal / 1294 kJ


Masti

4.2 g


– zasićene masne kiseline

0.7 g


Ugljikohidrati

56 g


– šećeri

41 g


Bjelančevine

11 g


Sol

17.7 mg


Slavonski čobanac Leaf

na fantastične načine Decoration

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke