NATRAG
Product image

Punjena paprika i sarma

Nastavljamo tamo gdje su stale naše bake

Sarme i punjene paprike su među najomiljenijim domaćim jelima svih generacija. Međutim, bez pažljivog odabira začina njihov okus neće biti onakav kakvog pamtimo. Zbog toga smo pripremili Fant mješavinu za punjenu papriku i sarmu - malu pomoć za jednostavnije spremanje upravo tih jela. Kako pravilno puniti paprike ili zamotati sarme ipak ćete morati pitati baku.

UKRATKO

  • Brza i jednostavna priprema • Proizvod namijenjen prvenstveno za pripremu punjene paprike i za pripremu sarme

Priprema

Za pripremu 4 obroka potrebno je 500 g mljevenog mesa, 100 g riže. Sadržaj vrećice promiješajte sa 100 ml mlake vode i ostavite stajati nekoliko minuta. Pripremljenom Fantu dodajte 500 g mljevenog mesa i oko 100 g riže te dobro promiješajte. Smjesom nadjenite paprike ili pripremite sarme od listova kiselog ili svježeg kupusa. Tom mješavinom možete nadjenuti tikvice, luk i sl.

Sastojci

kuhinjska sol, krušne mrvice (pšenično brašno, kvasac, sol), sušeni luk, pšenično brašno, kukuruzni škrob, sušeni krumpir, pojačivač okusa (mononatrijev glutaminat), sušeni češnjak, jaja u prahu, crni papar, slatka začinska paprika, peršinov list Može sadržavati mlijeko i celer u tragovima.

Čuvati: na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
Trajanje: 15 mjeseci.
Pakiranje: vrećica 60g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost

280 kcal / 1188 kJ


Masti

1.6 g


– zasićene masne kiseline

0.4 g


Ugljikohidrati

57 g


– šećeri

15 g


Bjelančevine

9.4 g


Sol

25 mg


Punjena paprika i sarma Leaf

na fantastične načine Decoration

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke