NATRAG
Product image

Gulaš i paprikaš

Vječna dilema: gulaš ili paprikaš?

Postoje jela koja su se udomaćila u našim kuhinjama i opravdano postala kulinarski klasici. Upravo su mali dodaci ovim jelima ono što ih čini tako neodoljivim. Bilo da spremate gulaš-juhu, gulaš od krumpira, fileke, kelj, poriluk ili neko pirjano jelo, dodatak ove Fant mješavine koja sadrži luk, papriku, rajčicu i začine odličan je izbor. Svakom jelu daje bogat okus, sadrži malu količinu masti i poboljšava jela u koja se dodaje. Dobar tek.

UKRATKO

  • Brza i jednostavna priprema
  • Za gulaš ili paprikaš (uz razne vrste mesa)

Priprema

Za pripremu 4 obroka dodajte 500g mesa za pirjanje. Na ulju pirjajte 500 g mesa narezanog na kockice, podlijevajući vodom da meso omekša, a voda ispari. Posudu s mesom maknite s vatre, dolijte 700 ml vode i umiješajte sadržaj vrećice. Kuhajte oko 15 minuta. Kod pripreme paprikaša zgotovljenom jelu dodajte oko 200 ml kiselog vrhnja.

Sastojci

pšenično brašno, sušeni luk, kuhinjska sol, kukuruzni škrob, sušena rajčica, slatka začinska paprika, šećer, pojačivač okusa (mononatrijev glutaminat), kvaščev ekstrakt , začini, ljuta začinska paprika, sušena mrkva, peršinov list Može sadržavati jaja, mlijeko i celer u tragovima

Čuvati: na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
Trajanje: 15 mjeseci.
Pakiranje: vrećica 65g

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost

317 kcal / 1345 kJ


Masti

1.9 g


– zasićene masne kiseline

0.3 g


Ugljikohidrati

65 g


– šećeri

30 g


Bjelančevine

10 g


Sol

14 mg


Gulaš i paprikaš Leaf

na fantastične načine Decoration

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke