Gledala sam kao cura kako mama kuha, ali nikad nisam samostalno ništa skuhala. Problemi nastaju kaka sam se udala i kada sam morala sama kuhati. Jednom prilikom odlučila sam skuhati bolonjez sebi i mužu, sve sastojke sam pripremila i stavila meso dinstati, stavila začine i umjesto soli stavila SODU BIKARBONU 😂 sve se počelo jako pjeniti, a ja nisam znala zbog čega. Mislila sam da je meso pokvareno...tek na kraju sam shvatila da sam zamijenila sol i sodu bikarbonu. 🤣🤣🤣🤣🤣
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Još kao mlada kuharica, odlučila sam dečku pripremiti gulaš jer voli jela "na žlicu". Od silne želje da ga inpresioniram mahnito sam dodavala Fant mješavinu za gulaš, misleći da više začina znači bolji okus. Kada sam probala sve mi je bilo jasno. Srećom, sjetila sam se cevenog vina u frižideru i prvo popila čašu za smirenje, a onda sam dodala malo vina i mom gulašu da se "smiri", a zatim još vode i povrća. Dečka sam isto prije kušanja gulaša mudro ponudila čašom vina, a vino je spasilo stvar. 😅
Bilo jednom...konačno se najavili gosti koje sam dugo čekala,napravila punjenu papriku🥰naravno stavila 2 Fanta,i još dobro- pošteno Vegete,ali moja paprika bila slanaaaaaaa,i dodam ja šećera 🤭😆Bože moj okusa li ogavnoga,a ništa zovem susjedu koja je taman pravila lazanje,e super odem ja po 1 protvanj,i taman mi pale pred vratima🤭,pokupim ja to i još mi ostale kremšnite samo zaliti preko kora,i u frižider,došli gosti i fino se najeli lazanja,a moj kolač 🤭jeli ga žlicom jer se razljevao🥰