Dan nakon vjencanja useljavamo se u nas prvi stan. Dolaskom u stan jedva smo cekali da napravimo krumpire u pecnici, uz svinjsku mast, s malo mrkve, paprike i zelenila… ulazimk u stan i gle šoka! - 10kg brašna posipano po podu, 5kg rize rastreseno u sofu, madracu, znaci kaos. Nakon 5 sati ciscenja krecemo raditi krumpire, ali nakon 30min skuzimo da pecnica bas i ne grije, pa krumpir prebacujemo u tavu… (kardinalna greska) na kraju jeli smo tvrdi, crni krumpir, kojeg smo nazvali karbonski 😂
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Radila sam kao mala palačinke i zaboravila sam glavni dio staviti u njih prašak za pecivo sve mi se ljepilo po tavi uzasne su bile ali su ih svi jeli da bi me ohrabrili da nastavim kuhati
Tako "dobro" sam skuhala juhu da smo jeli zapečeno meso i povrće sa dna lonca :) Ps.nikad ukusnije lešo/zapečeno meso