Jednog dana sam pripremao lazanje cimerima. Izvadio sam ih van iz pećnice. Još malo i bile su gotove. Divio sam se svojim lazanjama kako su divno ispale. Vratio sam ih natrag. Nakon 10 minuta kroz prozor pećnice provjerio sam da li su se dobro ispekle. Izvlačeći ih van nekako sam se opekao i stvarno su dobro "ispale" po pločicama na veliku tugu mojih cimera. Na svu sreću u hladnjaku se nalazio Podravkin jeger i salame pa smo preživjeli dan.
Pogledaj i uči iz tuđih grešaka
Bilo jednom...konačno se najavili gosti koje sam dugo čekala,napravila punjenu papriku🥰naravno stavila 2 Fanta,i još dobro- pošteno Vegete,ali moja paprika bila slanaaaaaaa,i dodam ja šećera 🤭😆Bože moj okusa li ogavnoga,a ništa zovem susjedu koja je taman pravila lazanje,e super odem ja po 1 protvanj,i taman mi pale pred vratima🤭,pokupim ja to i još mi ostale kremšnite samo zaliti preko kora,i u frižider,došli gosti i fino se najeli lazanja,a moj kolač 🤭jeli ga žlicom jer se razljevao🥰
Radila sam kao mala palačinke i zaboravila sam glavni dio staviti u njih prašak za pecivo sve mi se ljepilo po tavi uzasne su bile ali su ih svi jeli da bi me ohrabrili da nastavim kuhati